Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Bağdaş Köyü İlkokulu

Telefon : 05013185779
Belgegeçer : Bağdaş Köyü İlkokulu
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://bagdaskoyuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bağdaş Köyü No23 Yüksekova/HAKKARİ
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :5
Öğrenci :89
Derslik :7
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:20 - 13:55
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : : Kalorifer (Kömür)
Servis : Haftaiçi her gün sabah 08.00´de köyden ve komşu köyden merkeze servis kalkmaktadır.Servisler akşam saat 16.00-17.00 arası köye hareket etmektedir.
Ulaşım : Eğitim-öğretim döneminde okula servisle gidiş-geliş şeklinde ulaşım yapılmamaktadır. 2020-2021 eğitim-öğretim yılında kullanıma geçeçek lojmanda kalınacaktır.Lojman;kaloriferli,3 katlı ve 11 daireden oluşmaktadır.Daire sayısı bütün öğretmenlerimize yetmektedir.Sondaj çalışması sonucu okulun ve lojmanın herhangi bir su sorunu bulunmamaktadır.İlçe merkezine 35 dk uzaklıkta olup görev yapacak öğretmenlerimiz için gayet iyi şartlar barındırmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bağdaş köyü rakım olarak yaklasık 2190m de bulunmaktadır.Yolu 2019´dan beri sıfır asfalttır.Köyde Vodafone 4.5G ve Türk Telekom 3G internet altyapısı mevcuttur.Yaklaşık 100 hane vardır.İklimi Yüksekova merkeze nazaran 4-5 derece daha sıcaktır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Hakkari ili Yüksekova ilçesinin Bağdaş Köyü´nde bulunmaktadır.Okul ilçe merkezine 40km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun iki adet bahçesi olmakla birlikte sportif faaliyetleri yerine getirmeye müsaittir.Futbol,masa tenisi,badminton vs araç gereçler mevcuttur.Basketbol ve voleybol ortamı düzenleme girişimleri devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :